Τα νέα χρώματα της φετινής σεζόν που εντυπωσιάζουν!

Δερμάτινη γυναικεία τσάντα: Το απόλυτο φετίχ, αίσθηση πολυτέλειας ή στροφή στην ποιότητα;
October 26, 2018

Τα νέα χρώματα της φετινής σεζόν που εντυπωσιάζουν!

Η νέα σεζόν Φθινόπωρο-Χειμώνας ‘17-’18 έρχεται να γεμίσει με χρώμα τη ντουλάπα της σύγχρονης γυναίκας.

Οι συλλογές των πιο γνωστών οίκων που παρουσιάστηκαν στα Fashion Weeks χαρακτηρίζονται από έντονα κόκκινα, βυσσινί και μπορντώ χρώματα που έρχονται να αντικαταστήσουν τα μαύρα και τα γκρι που κυριάρχησαν τις περασμένες σεζόν. Το κόκκινο, είτε σε total look για τις πιο τολμηρές, είτε σε πιο ήσυχες εμφανίσεις όπως μια κατακόκκινη τσάντα σε ένα γκρι street style σύνολο, ή ακόμη και σε ένα αυστηρό επαγγελματικό γκρι κοστούμι, έρχεται να τονίσει μια πιο τολμηρή και αυθόρμητη διάθεση γεμάτη ενέργεια.

Το μπορντώ είναι πιο safe επιλογή και αποτελεί το νέο μαύρο του φετινού χειμώνα, κάτι που επιβεβαιώνουν τα τελευταία instagram feed από κορυφαίους οίκους του Λονδίνου, του Παρισιού και της Ιταλικής μόδας. Προσδίδει ζεστασιά και μυστήριο στο look σας, ενώ φοριέται όλες τις ώρες της ημέρας από τις πρωινές επαγγελματικές και μη εμφανίσεις μέχρι τις βραδινές σας εξόδους.

Συνδυάστε ένα πανέμορφο μπορντώ αξεσουάρ με ρούχα σε γκρι, μαύρο, μπεζ, αλλά και καφέ τόνους και παπούτσια στην ίδια απόχρωση και αναδείξτε έναν από τους πιο elegant συνδυασμούς του φετινού χειμώνα. Το βυσσινί είναι το νέο χρώμα της φετινής σεζόν.

Αποτελεί για πολλούς έναν συνδυασμό κόκκινου και μωβ, πολλοί οίκοι αναφέρονται σε αυτό ως wine red, το χρώμα του παλιού καλού κρασιού!

Αποπνέει πολυτέλεια, ζεστασιά και κομψότητα!

lpg
lpg