Πώς να επιλέξετε την καθημερινή σας τσάντα

Τσάντα από γνήσιο Ιταλικό δέρμα: Άρωμα πολυτέλειας, ιταλική φινέτσα ή διαχρονική αξία;
October 26, 2018
Χειμώνας 2018-2019: Οι νέες τάσεις, εντυπωσιακά χρώματα
October 26, 2018

Πώς να επιλέξετε την καθημερινή σας τσάντα

Δεν είναι λίγες οι φορές που μια γυναίκα έχει αναρωτηθεί πώς να επιλέξει μια γυναικεία τσάντα που να τη συντροφεύει στην καθημερινότητά της προσφέροντάς της ξεχωριστό στυλ, αλλά συγχρόνως άνεση και πρακτικότητα. Άραγε είναι η κάθε τσάντα ιδανική για τον κάθε τύπο γυναίκας; Το μυστικό του ιδιαίτερου στυλ για κάθε μια από εμάς είναι να μπορούμε να υποστηρίξουμε το στυλ μας, είτε όσον αφορά το outfit μας, είτε όσον αφορά τα αξεσουάρ μας. Ευτυχώς για τις γυναίκες, η μόδα προσφέρει διαφορετικές επιλογές όσον αφορά τις γυναικείες τσάντες: Είτε θέλετε μια πιο casual και trendy εμφάνιση, είτε μια πιο επαγγελματική και αυστηρή γραμμή, είτε την άνεση μιας μεγάλης τσάντας, είτε το chic στυλ μιας μικρότερης, όποια και αν είναι η επιλογή σας, υπάρχει πληθώρα διαφορετικών σχεδίων και χρωμάτων για να την υποστηρίξετε: Επιλέξτε ένα trendy σακίδιο πλάτης για πιο casual εμφανίσεις και πιο ανάλαφρη αίσθηση, το απόλυτο must have που ταιριάζει παντού και δεν περνά απαρατήρητο πουθενά. Με μεγάλους εσωτερικούς χώρους, εξωτερικά και εσωτερικά τσεπάκια για τα μικρότερα αντικείμενά σας και λουράκια ώμου για πιο ξεκούραστες εξορμήσεις, αφού μοιράζουν το βάρος της τσάντας σας και στους δύο ώμους αφήνοντας ελεύθερα και τα δύο χέρια σας.

Επιλέξτε μια άνετη και ευρύχωρη γυναικεία τσάντα για το γραφείο σας, ώστε να έχετε μαζί σας ό,τι χρειάζεστε κατά τη διάρκεια της ημέρας. Θα πρέπει ταυτόχρονα να συνδυάζει μια chic επιλογή με την αυστηρότητα του γραφείου, χωρίς όμως το look σας να γίνεται βαρετό και συνηθισμένο.


Επιλέξτε μια μικρή γυναικεία τσάντα ταχυδρόμου ή ένα clutch bag που μπορεί να σας συντροφεύσει όλες τις ώρες της ημέρας, από μια πρωινή βόλτα με τα απολύτως απαραίτητα για πιο ήσυχο look, μέχρι τις βραδινές σας εξορμήσεις ή την περίοδο των διακοπών σας!


Όσον αφορά τις χρωματικές επιλογές της τσάντας σας, μπορείτε άφοβα να κινηθείτε από μια passepartout επιλογή που μπορεί να συνδυαστεί με όλα σας τα ρούχα και μπορεί να ισορροπήσει ένα πολύχρωμο look, μέχρι τους παστέλ χρωματισμούς για πιο chic εμφανίσεις, αλλά και πιο έντονα χρώματα για να δημιουργήσετε τη δική σας αντίθεση και ιδιαίτερο στυλ, κρατώντας βέβαια το outfit σας σε πιο ήσυχους χρωματισμούς.
lpg
lpg